Varje företag har en story som är värd att dela med världen. Vi hjälper er att ta fram er.

Kreation Studio Team

Att hantera branding internt i sitt företag kan kännas lite som att försöka läsa etiketten inifrån en burk. Ofta är vi alldeles för nära vad vi gör för att se saker tydligt. Och när ni inte kan berätta ert varumärkes story är risken att ditt team och dina kunder inte heller kan det.

Genom vår kollaborativa, forskningsdrivna process kan vi hjälpa er att ta fram ett enhetligt budskap och en unik identitet. Med ett tydligt varumärke bygger ni ett nytt förtroende och fokus med ert team. Kunden förstår och kommer ihåg vad ni gör. Marknadsföringskostnaderna minskar. Och försäljningen ökar.

Många företag spenderar år med att försöka ta fram sitt varumärkes story på egen hand. Med ett nytt perspektiv och vår beprövade process kan vi hjälpa ert företag att nå klarhet och riktning på bara några dagar. Låt oss ta fram er Story

Kreation Studio Signatur

Sara Gramstad & Daniel Kårén
Produktionsledare för Kreation Studio

Dot Icon
Expertis

01 Koncept + Varumärke

Plus Icon

Genom våra signatur workshops hjälper vi er att konkretisera vad ert varumärke är, varför det är unikt och varför er målgrupp ska bry sig. Vi ställer aldrig bara frågor och hoppas att ni vet svaren - vi baserar vår workshop på insikter och research om er målgrupp och bransch. När vi är färdiga ser vi till att ni har en extrem tydlighet om vilka era prioriteringar är så att ni vet var ni vill vidta åtgärder: nu och i framtiden. Vi baserar ert varumärke på er strategi och tar fram logotyp, färgskala, typografi, grafik och tonalitet som driver ert företag framåt.

Expertis
Vision, Mission & Värdeord
Positionering, Känsla & Tonalitet
Ordval & Riktlinjer för Texter
Logotypdesign
Färgval & Typografi
Visuella Riktlinjer

02 Webbdesign + Utveckling

Plus Icon

Redo att skapa en webbplats som du är stolt över att skicka era kunder till? En som automatiserar era arbetsflöden och som ert interna team enkelt kan hantera? Låt oss samarbeta för att höja er onlineupplevelse, effektivisera hur ni arbetar och förvandla klick till kunder.

Expertis
Struktur & Planering
Webbdesign
Webbutveckling
UX & UI Flöden
SEO

03 Produktion + Tryckmaterial

Plus Icon

När vi har skapat ert varumärke samarbetar vi med er för att tillämpa den konsekvent i ert marknadsföringsmaterial som t.ex. förpackningsdesign, pitch decks och content till sociala medier + kampanjer. Vi kan även sätta samman ett specifikt produktionsteam för att skapa rörligt material som video, fotografi och animation i 2D/3D för att marknadsföra ert företag, eller lyfta fram en ny digital lösning.

Expertis
Pitch Deck
Marknadsföringsmaterial
Förpackningsdesign
Video & Redigering
Fotografi
Animation

04 Marknadsföring + Copy

Plus Icon

Med era unika prioriteringar för ert varumärke och marknadsföring kan vi ta fram specifika tidsbegränsade kampanjer för att lansera koncept och produkter, eller öka trafiken till er webbsida för att på längre sikt skapa en varumärkeskännedom hos er målgrupp. Vi använder vår utvecklade marknadsföringsmetod för att bygga innehåll och strategi utifrån er unika målgrupp, och ser till att ni syns där de är, med en relevant lösning som ger ett högt värde i deras liv.

Expertis
Digital Marknadsföring
Google Ads
Facebook Business
Content Writing
Copywriting
SEO

Dot Icon
produktionsledare
Sara Gramstad

Sara Gramstad
Art director + front end + UX

sara@kreationstudio.se
+46 703 44 50 48

Daniel Kårén

Daniel Kårén
visuell strateg + motion designer

daniel@kreationstudio.se
+46 768 055 172

Vi är en liten och effektiv studio, alltid på utkik efter begåvade människor som kan bli en del av vårt team. Så oavsett om du letar efter anställning, frilansmöjligheter eller vill samarbeta: säg hej

Våra kunder

Några av de framstående varumärken vi har haft nöjet att jobba med

CarebyÅberg

Palma de Mallorca, Spanien

Mallorca Healing Center

Palma de Mallorca, Spanien

Fanny Lindkvist

Stockholm, Sverige

Lyckolabbet Flow Online

Östersund, Sverige

Anneli Björklund

Sollefteå, Sverige

GjutenDesign

Malmö, Sverige

ThisIsParkour Generations

Malmö, Sverige

Anfce - Africa Nordic Fashion+Cultural Expo

Malmö, Sverige

Kreation Studio Team

Nu vet ni vem vi är.
Men, vem är ni?

Du är den typ av ledare som vill höja ribban och alltid letar efter sätt att optimera och skapa tillväxt. Idén att skapa en minnesvärd och personlig upplevelse för dina kunder är viktig för dig.

Ditt team är som en familj, och du är engagerad i att skapa den typ av kultur som gör jobbet både roligt och meningsfullt. När du tänker på ditt perfekta varumärke vill du att det är ett företag som är värt att följa, inte bara på grund av vad ni gör, utan på grund av vad ni tror på.

Låter detta som du? Vi kan vara en bättre matchning än rött vin och fredagskvällar. Alla våra projekt startar med en konversation, så låt oss börja där.

Tidigare Projekt

På Kreation Studio har vi hjälpt butiker att skapa hållbara koncept, mindre bolag att digitalisera och startups att ta fram effektiv kommunikation. Se våra projekt.

Care by Åberg

Care by Åberg

Mina Webbkurser

Mina Webbkurser

Östersund, Sweden
Email: hej@kreationstudio.se
Instagram: @co.kreationstudio
Sekretesspolicy         Stilguide          Kontakt
Copyright © Kreation Studio 2021. All rights reserved.